De røde lyn

Ja, det er jo efterhånden godt 1 år siden, at de to små misser indtog vores liv og de er nu blevet to store flotte katte med hver deres personlighed og særheder. Det har været en kæmpe fornøjelse, men også lidt uro.
For nogen tid siden kom Simba hjem og havde været oppe og slås. Han kunne slet ikke støtte på det ene ben og der var sår både foran og bagpå forpoten. Afsted til dyrelægen et par gange, så blev han helt fin igen.
De har begge to indtaget hus og have med stor selvfølgelighed. De mener vist det hele er til for dem og det er jo næsten også rigtigt.
De elsker at drøne rundt ude i haven, hvor der er mange sommerfugle og andre smådyr de kan jage.
Når der sidder en sommerfugl, f.eks. i min kæmpeverbena, så hopper de op for at fange sommerfuglen, men rammer så ved siden af og får fat i blomsten, med det sørgelige resultat at blomsten knækker. Heldigvis ikke hver gang.
De har også forelsket sig i min blåaks. Den rasler så spændende når de går rundt i den og de lægger sig på lur efter hinanden. Pludselig forgår kampen lige oveni planten og det kan man godt se. Den er efterhånden helt flad.
De er nu alligevel super dejlige, det er en stor fornøjelse at se dem tumle rundt sammen derude og de følger nøje med i mine gøremål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *